Muhterem hocam. Sosyal paylaşım siteleri hakkında da sormak istiyordum lakin onu cevaplamışsınız. Sizin burada cevapladığınız mevzuları, meseleleri, çevremizdeki insanların da bu bilgilere ulaşmasını sağlamak için direkt olarak herkesin görebileceği  ya da özel mesaj yoluyla facebook vs. yerlerde linkinizi paylaşmak, cevapladığınız soruları kopyalayıp şahsi amaçla olmayıp sadece doğru bilgilerin öğrenilmesi adına göndermemiz, sizin açınızdan sorun teşkil ediyor mu?

Ya da bu konuda önerileriniz nelerdir, doğru bilgilerin öğrenilmesi adına herkes için neler yapmamızı tavsiye edersiniz ? (Zira belirtmek isterim ki ben de sosyal ortamda bi hocamızın sizin linkinizi vermesiyle sayfanızla müşerref oldum, o nedenle daha fazla kardeşimizin ulaşmasını sağlamak, öğrenilmesi için ben de direkt sayfanız ya da çeşitli sorular hakkındaki cevaplarınızı paylaşmak istiyorum. Şimdiden hakkınızı helal ediniz. Selam ve dua ile sağlıcakla kalın.. a.bozbek

*******

Değerli kardeşim;

1- Yazılarımızı, cevaplamaya çalıştığımız soru ve cevapları usulüne uygun tarzda, yani intihal’e girmeyecek şekilde her türlü platformda paylaşabilirsiniz.

2- Doğru bilgilerin öğrenilmesi adına yapmamız gereken, şartların zaman ve zeminin uygunluğu nisbetinde, varsa bildiğimiz bir şey, onu en münasip ve mümkün olan metodlarla anlatmak, yazmak, aktarmak olmalıdır tabii… Şuurlu bir Müslüman için aksini düşünmek zaten abestir. Malum; “Amellerin hükmü neyetlere göredir”. Rabbim niyetimizi hâlis, yaptıklarımızı rızasına muvafık eylesin.

Bilmukabele selam, dua, sağlık-afiyet ve dareynde saadet dileklerimle…

Go to top