Sabahleyin göndermiş olduğum sorumun cevabını aynı hızla 1-2 saat sonra aldım... Bu kadar erken cevap verileceğini açıkçası beklemiyordum... Tekrar tekrar teşekkürlerimi sunarım...

******* 

Rica ederim Sevgili Serdar… Teşekkürlerinize mukabil bizden de şükranlar…

Cevapların sür’ati, o anda sitede bulunup soruya gözümüzün hemen ilişmesi ve de vaktimizin müsaadesiyle alakalı bir husus.

Genelde sorularla ilgili kısma sürekli değil de zaman-zaman göz atma fırsatımız oluyor. Soru ya da sorular mevcutsa, o an için cevaplama imkân ve fırsatımız-vaktimiz de varsa tabii ki bekletmiyoruz. Ama başka işler-hizmetler veya sağlık problemleri dolayısiyle ‘vakit fukaralığı’ söz konusuysa, o takdirde müsait zaman ve zemini kolluyoruz. Haliyle ufak-tefek gecikmeler olabiliyor.

Bu durumla çok da ilgili olmamakla birlikte aklıma bir fıkra geldi. Paylaşmak isterim.

Şöyle ki:

Sokak köpeğine sormuşlar:

– Günde kaç mil alıyorsun, diye…

O da;

– Mahalle veletlerinin taşlamasına bağlı; ne kadar fazla taşlayıp kovalarlarsa, o denli fazla mil yapıyor, bir o kadar çok mesafe kat’ediyorum, demiş.

Kısacası bizimkisi de bir bakıma öyle… Belli işler, hizmetler, okuyucu bizi ne kadar zorlarsa, biz de o kadar sür’at yapmaya gayret ediyoruz. Tabii ki imkân-vakit-fırsat miktarınca ve de sağlığımız elverdiğince… Kısacası Rabbimiz celle şânuhunun müsaadesi nisbetinde…

Rabbim cümlemize sağlık-afiyet üzere hayırlı-bereketli ömürler, iki cihanda saadet ve selametler ihsan eylesin. 

Go to top