Affınıza sığınarak yeniden yazıyorum.

Hocam ne olur kızmayın. Zamanında yaptığım cahilliğin bedelini en ince ayrıntısına kadar yaşayarak oduyorum. Bu tefviz olayında iadeden bahsetmiştiniz ben iade etmiştim ancak sonradan tekrar aldım bu yetkiyi bu durumda da geçerli olur dimi bosama? Bu kez ne olur siteye yayınlamayın utanıyorum artık ama sizin cevaplarınızı çok güveniyorum. İade den siz bahsetmeyin hiç sormayacaktim böyle bir şey yeniden çok özür dilerim ugrastirdigim için hakkınızı helal edin.

İpek tarafından yazıldı. Kategori: Soru - Cevap

*******

Kardeşim, bir önceki cevabımızda, “Bunu daha fazla uzatmanın bir anlamı yok.” demedik mi?  Hâlâ, “Bu tefviz olayında iadeden bahsetmiştiniz ben iade etmiştim ancak sonradan tekrar aldım bu yetkiyi bu durumda da geçerli olur dimi bosama?” demenin ne gereği var? Tamam, iade etmişsiniz; fakat kocanızdan bu hakkı tekrar istemiş ve yeniden bu yetkiye sahip olmuşsunuz. Aldığınız bu yetkiyle de kendinizi boşamışsınız. Olmuş bitmiş… Hata ve kusurlarınız için de Cenab-ı Hakk'a tevbe ve istiğfar ediniz. Bunun daha sorulacak, sorgulanacak bir yanı-yönü yok. Devam et artık yeni evliliğine… Allah mesut etsin.

Durup durup, taksit taksit sürekli bir şeyler ortaya koyuyor, lüzumsuz yere bizi meşgul edip duruyorusun. Nikâh-talak meseleleri çocuk oyuncağı değil. Dikkatli olmalısınız.

Soruların da sorunların da yamalı bohçaya döndü. Niçin bunları zamanında derli toplu tam ve anlaşılır bir üslupla doğru dürüst anlatmadın? İşimiz gücümüz var, boşa harcayacak vaktimiz yok.

Bu saatten sonra da artık lütfen bize bir şey yazma. 

Yeter!

Yazarsan da cevap alamazsın, şayet hakkım varsa onu da helal etmem, bilesin.

Selametle… 

Go to top