es-Selamu aleykum hocam..Nasılsınız?Rabbim siz muhterem hocama dünya ve ahirette af-Afiyet nasip etsin..Amin..Hocam bazı sıkıntılarımdan dolayı siz hocamada danışarak ehil bir hocaya kendimi sihir-Büyü- kötü haller için kendimi okutturmak istiyorum.. Sizden ricam … bu ilme sahip sizin tavsiye edebileceğiniz bir hocamız var mıdır?Selam ve dua ile hocam.. Fazıl Karataş – Facebook

*******

Ve aleykümü’s-Selâm kardeşim; teşekkür ederim, sağlığınız. Rabbim (c.c.), Erhamü’r-râhımîn sıfatının tecellisiyle Rasûl-i Zîşân’ının yüzü suyu hürmetine cümlemize ve bilcümle Ümmet-i Muhammed’e ve evladına sıhhat-afiyet, emanete riayet, güzel ahlâk ve kadere rızâ nasip eylesin. Dünyevî-uhrevî saadet ve selametten mahrum bırakmasın.

Sorduğunuz, dile getirdiğiniz hususlarda kendinize okutmak için o işlerle uğraşan birilerini aramak yerine, bu işi kendiniz yahut yakın çerenizden kendisine güvenebileceğiniz biriyle meşrû ve sahih usûllerle hallediniz. Çünkü o alanda meşgul olanların içinde, bugüne kadar sağlam birilerini göremedim maalesef!.. Belki vardır, ama ben rastlayamadım. Bu meselelerle ilgili sağlam reçeteler ise bellidir. Fazla kafa karışıklığına gerek yok. Aşağıdaki linkleri lütfen dikkatlice okuyup gereğini yapanız.

http://www.halisece.com/sorulara-cevaplar/2396-buyu-ve-cin-tasallutu.html

http://www.halisece.com/sorulara-cevaplar/2169-sihir-ya-da-buyu.html

http://www.halisece.com/sorulara-cevaplar/988-hokkabazlik-gozbacilik-ve-sihir.html

http://www.halisece.com/sorulara-cevaplar/2174-harut-ve-marut.html

Cenab-ı Mevlâ’dan hakkınızda hayırlısını isteyiniz. Hiç şüpheniz olmasın, mutlaka hayırlı bir netice alırsınız. Yeter ki çıkan neticeyi de rızâ ile karşılayınız.

Ayrıca fazla evhamlı da olmayınız. Hemen her sıkıntıyı bu tip şeylere bağlamaya çalışmayınız. Zahiri-dünyevi sebep ve sonuç ilişkilerini de gözardı etmeyiniz.

Vesselâm…

Go to top