Hocam selamünaleyküm. Hocam şöyle bir sualim olacaktı; malumunuz günümüzde cehaletin de çoğalması ve İslami hassasiyetlerin azalmasıyla büyü vs oldukça arttı. Böyle  bir vaziyet yaşayan insanlar hoca veya medyum kisvesi altında sömürüye maruz kalmaktadır. Böyle bir durum yaşanması halinde kimlere müracaat etmek lazımdır.  Hususiyle de şunu sormak istiyorum eşimin bir rahatsızlığı sebebiyle Allah rızası için yardımcı olduğunu düşündüğümüz emekli bir hocaya müracaat ettik kendi ismi benim ismim ve annesinin isminden bir hesaplama yaptı ve şu numarada nazar bu numarada nazar vs vs numaralar söyleyerek nazar olduğunu söyledi bende ise cin musallat olduğunu ve nazar olduğunu söyledi bunun için ise birtakım şeyler göndereceğini ancak bir miktar para yatırmam için hesap numarası verdi. Öncelikle anladığım kadarıyla yıldıznameden çıkarımda bulunduğu bu tür şeylere itibar doğru mudur, istediği ücreti vermemiz caiz midir? son olarak muska takmak caiz midir? Şayet caiz ise kapalı muhafazada boynumuzda wc vs yerlere girmek caiz midir?

Soru: cihan tarafından yazıldı. Kategori: Soru - Cevap

*******

Ve aleyküm selam kardeşim;

Mesajınızda söz konusu ettiğiniz hususlar defalarca soruldu ve cevaplandı. Sitede kısa bir araştırma yapmış olsaydınız, tekrar yazmanıza gerek kalmazdı.

Lütfen aşağıda verdiğimiz linklere ve keza o linklerde kaydettiğimiz linklerdeki yazılara da bkz. ve dikkatlice okuyunuz:

http://www.halisece.com/sorulara-cevaplar/2396-buyu-ve-cin-tasallutu.html

http://www.halisece.com/sorulara-cevaplar/2954-sikintilar-ve-buyuculer.html 

http://www.halisece.com/sorulara-cevaplar/1678-yildizname-nedir.html

Go to top